Over ons

dec 30, 13 • Over onsNo Comments

De sociëteit Haarzuylen is opgericht in 1968 en bestaat dus meer dan vijfenveertig jaar. De sociëteit Haarzuylen is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid die staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 40482612.
De sociëteit heeft statutair ten doel het bieden van ontspanning aan en het bevorderen van sociaal contact tussen de leden van de vereniging. De sociëteit tracht dit doel te bereiken door het organiseren van wekelijkse bijeenkomsten alsmede culturele activiteiten.

Vanaf eind september tot de eerste dinsdag van juni is er iedere dinsdagavond sociëteitsavond in Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen te Haarzuilens.  De opzet is om op deze avonden ontspannen en op een gezellige wijze met elkaar van (zakelijke) gedachten te wisselen, ontwikkelingen in het dorp en omstreken te bespreken, een kaartje te leggen of te biljarten onder het genot van een drankje en een hapje. Een wekelijkse mogelijkheid om de drukte en de hectiek van alle dag even achter te laten.

De sociëteit Haarzuylen organiseert regelmatig thema-avonden met gastsprekers.
Ook zijn er verschillende feestavonden, zoals het Kerstdiner, de Nieuwjaarsreceptie en een feestelijke slotavond van het seizoen. Op de thema- en feestavonden zijn ook de partners van de leden welkom.

Heeft u interesse om lid te worden van de sociëteit Haarzuylen, neem dan gerust contact op met het secretariaat (secretaris dhr. Ton Kok, e-mail: NTKok@ziggo.nl).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *