Over ons

De sociëteit Haarzuylen is opgericht in 1968 en bestaat nu dus meer dan vijfenveertig jaar. De sociëteit is als vereniging ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nr. 40482612. De sociëteit heeft statutair als doel het bieden van ontspanning aan- en het bevorderen van sociaal contact tussen de leden van de vereniging.  Zij tracht dit doel te bereiken door het organiseren van wekelijkse bijeenkomsten alsmede culturele activiteiten.

Vanaf eind september tot de eerste dinsdag van juni is er iedere dinsdagavond sociëteitsavond in Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen te Haarzuilens.De opzet is om op de sociëteitsavonden ontspannen en op een gezellige wijze met elkaar van (zakelijke) gedachten te wisselen, ontwikkelingen in het dorp en omstreken te bespreken, een kaartje te leggen of te biljarten onder het genot van een drankje en een hapje. Een wekelijkse mogelijkheid om de drukte en de hectiek van alle dag even achter te laten. En om indien nodig een nieuw netwerk op te bouwen. Stel U gaat binnenkort met pensioen of u bent hier net komen wonen. Momenten, waarop een nieuw netwerk welkom zijn.

Regelmatig worden er thema-avonden georganiseerd. In het overzicht  “voorgaande themas” kunt U zien welke onderwerpen daar onder meer aan de orde zijn geweest. Op de thema-avonden zijn  ook de partners van de leden welkom. Voor nieuwe kandidaat-leden is het mogelijk om een thema-avond bij te wonen om de sfeer te proeven.

Elk seizoen worden er ook een aantal feestavonden georganiseerd, zoals het Kerstdiner, de Nieuwjaarsreceptie en het slotfeest. De partners van de leden zijn ook welkom op de feestavonden.

Heeft u interesse om lid te worden van de sociëteit Haarzuylen, neem dan gerust contact op met het secretariaat van de sociëteitSecretaris                Dick Bavinck                  030 6773615         dickbavinchk@gmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *